Locatie

U komt met de wagen

Lage-emissiezone Gent (LEZ)

Om de luchtkwaliteit te verbeteren, werd van de Gentse binnenstad (gebied binnen de R40) een lage-emissiezone (LEZ) gemaakt. Voertuigen die niet aan de toelatingseisen voldoen, mogen de zone niet langer inrijden. 

Check hier uw voertuig

Routebeschrijving (Enkel toegankelijk via GELDMUNT)

Heeft u een parkeerplaats gereserveerd?

Hotel Harmony is gelegen in de autovrije zone dus raden we aan om als laatste GPS bestemming 'Lange Steenstraat' in te voeren. Vanaf die bestemming kan u ons getekend plannetje gebruiken:

  • Volg de tramrails door de 'Lange Steenstraat'.
  • Volg aan het einde van deze straat de tramrails verder in de 'Geldmunt'.
  • In de 'Geldmunt' ziet u aan uw rechterkant een groot kasteel (Gravensteen) en aan uw linkerkant een bord. Dit bord geeft aan dat u alleen verder mag indien u een vergunning hebt. Maakt u zich geen zorgen, als hotelgast brengen wij dit voor u in orde aan de receptie.
  • Aan het einde van de 'Geldmunt' slaat u links af op de 'Kraanlei'. 
  • Volg dus niet de tramrails die rechtdoor gaan en ga ook niet rechtsaf want deze richting is verboden.
  • Aan de 'Kraanlei 37' kan u uw auto even parkeren aan de voorkant van het hotel. De receptioniste zal u verder assisteren.

De autovrije zone is enkel bereikbaar met vergunning. Deze vergunning is geen fysiek bewijs, maar wordt erkend aan de hand van uw nummerplaat. Wij zorgen voor deze vergunning bij check-in d.m.v. het online registreren van uw nummerplaat. Het is echter niet mogelijk om dit op voorhand uit te voeren.

Gelieve te noteren dat er op verschillende plaatsen in de binnenstad verboden toegang is. Op deze plaatsen zijn er camera's, wegmarkeringen en verkeersborden aanwezig: Ottogracht (Van Beverhoutplein), Brabantdam-Kuiperskaai, Phoenixstraat, Botermarkt en Coupure Hospitaalbrug. (Zie hieronder enkele foto's) 

We wensen u een fijne reis toe naar Hotel Harmony.

route-juni-2021-final.jpg