Ontbijt

Het ontbijt wordt tussen 7u en 11u geserveerd in de ontbijtruimte in de vorm van een uitgebreid buffet. Indien u via onze website reserveert, is het ontbijt altijd inbegrepen.

Voor elk wat wils

Ons ontbijtbuffet staat bekend voor z’n royaal karakter: verschillende grote en kleine broodjes, ontbijtkoeken, vers gemaakte fruitsalade, charcuterie, artisanale kazen, zalm, huisgemaakte granola, yogurt, spek en eieren, warme gerechten, pancakes, 1 glaasje cava/persoon, …

Op aanvraag: veganistische croissant, glutenvrij brood.

Ontbijten op de kamer

Ontbijten op de kamer is steeds mogelijk mits betaling van een supplement van 15 euro. Plaatsnemen op het terras is enkel mogelijk afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment zelf.

Ontbijten als niet-gast

Ook als u niet bij ons in het hotel verblijft bent u elke dag welkom om van ons ontbijt te genieten. De prijs bedraagt 25 per persoon en u kunt tot de dag voordien reserveren.

Bar & Lounge

De prachtig gedecoreerde en gezellige lounge is een ideaal decor om te genieten van een goed wijntje of fantastische cocktails, alleen of met vrienden. De bar en lounge zijn elke dag open van 7u tot 00u.

Lunch & Diner

Gezien onze ligging in het centrum beschikken wij niet over een restaurant, maar via onderstaande link kunt u kennis maken met de favoriete adresjes van de receptionisten van Hotel Harmony.