Parking in Hotel

Lage-emissiezone Gent (LEZ)

Hotel Harmony bevindt zich in een lage-emissiezone.

 

Laadpaal voor elektrische (en hybride) wagens

Indien u wenst gebruik te maken van onze laadpaal, gelieve dit te verzoeken bij het maken van de reservering. Daarna bevestigen wij naargelang beschikbaarheid.

Routebeschrijving (enkel bereikbaar via Geldmunt)

Heeft u een parkeerplaats bij ons gereserveerd?Hotel Harmony is gelegen in de autovrije zone, maar u kunt gemakkelijk met de GPS (met update na april 2017) tot bij ons komen.

!!Er zijn momenteel werken aan het begin van de Kraanlei. Hieronder vindt u een aangepaste routebeschrijving:

Voer ‘Sluizeken’ in als laatste bestemming en vanaf die bestemming kan u ons getekend plannetje gebruiken:

  • Volg ‘Oudburg’ (deze straat is door de werken tijdelijk in beide richtingen)
  • Volg deze straat verder tot de ‘Kraanlei’ 
  • Aan de ‘Kraanlei 37’ kan u uw auto even parkeren aan de voorkant van het hotel. De receptioniste zal u verder assisteren.

De autovrije zone is enkel bereikbaar met vergunning. Deze vergunning is geen fysiek bewijs, maar wordt erkend aan de hand van uw nummerplaat. Gelieve bij de check-in aan te geven dat u met de auto bent en wij zorgen dan voor deze vergunning d.m.v. uw nummerplaat. Het is echter niet mogelijk om dit op voorhand uit te voeren.

Gelieve te noteren dat er op verschillende plaatsen in de binnenstad verboden toegang is. Op deze plaatsen zijn er camera’s, wegmarkeringen en verkeersborden aanwezig: Ottogracht (Van Beverhoutplein), Brabantdam-Kuiperskaai, Phoenixstraat, Botermarkt en Coupure Hospitaalbrug. (Zie hieronder enkele foto’s)

We wensen u een fijne reis toe naar Hotel Harmony.

 

keyboard_arrow_up