Green key

Bij Hotel Harmony zetten we ons volledig in voor duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Als trotse houders van het Green Key-certificaat tonen we onze toewijding aan het behoud van het milieu, terwijl we onze gasten een comfortabel en verantwoord verblijf bieden.

Wij geloven dat luxe en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan en streven ernaar dit te bewijzen door een uitzonderlijke ervaring te bieden die ook onze planeet respecteert.

We moedigen onze gasten aan om deel te nemen aan onze groene initiatieven door eenvoudige maar impactvolle acties zoals het hergebruiken van handdoeken, het verminderen van watergebruik en het recyclen. Samen kunnen we een verschil maken, verblijf na verblijf.

Ontdek het verschil dat een verblijf maakt bij Hotel Harmony, waar luxe samengaat met duurzaamheid. Ervaar de schoonheid van Gent terwijl je bijdraagt aan een gezondere planeet. Verken onze groene praktijken en initiatieven op onze website en zie hoe je deel kunt uitmaken van onze reis naar een duurzamere toekomst.

keyboard_arrow_up