Routebeschrijving

Met de wagen

Heeft u een parkeerplaats gereserveerd of wenst u de bagage af te zetten in het hotel?

Sinds april 2017 is ons hotel gelegen in een autovrije zone en daardoor enkel bereikbaar met vergunning. Deze vergunning is geen fysiek bewijs, maar wordt erkend aan de hand van uw nummerplaat. Wij zorgen voor deze vergunning bij check-in d.m.v. het online registreren van uw nummerplaat. Het is echter niet mogelijk om dit op voorhand uit te voeren, deze registratie werkt met terugwerkende kracht.

Opgelet! De vergunning telt enkel voor de sector “Tolhuis”. Belangrijk is dus dat u de stad binnenrijdt via de toegangswegen Tolhuislaan of Doornzelestraat. U kunt volgende routebeschrijving gebruiken:

Gelieve er aandacht voor te hebben dat gps-toestellen nog niet aangepast zijn aan het nieuwe mobiliteitsplan. Eenmaal in de Tolhuislaan kunt u in principe wel de gps volgen tot het hotel. U mag in geen geval over een 'knip' rijden. Hoe zo'n knip er uitziet vindt u hier terug.

Klik hier voor een duidelijk plannetje (vanaf de afslag Tolhuislaan). Het kan handig zijn om dit plannetje uit te printen en bij u te houden in de wagen.

Eenmaal aangekomen in het hotel registreren wij online uw nummerplaat en heeft u zo de vergunning voor die dag (en de eventuele volgende dagen). Op deze manier kunt u in- en uitrijden wanneer u wenst. Wel belangrijk is dat u steeds sector “Tolhuis” neemt om de stad binnen te rijden.

Om de publieke parkings te bereiken hoeft u niet door een autovrije zone (en heeft u dus geen vergunning nodig). De dichtstbijzijnde parkings zijn Vrijdagmarkt (P1) en Ramen (P8). Zie Publieke parkings in Gent 

 

Met het openbaar vervoer

Bereikbaarheid van het station
Vanaf het treinstation Gent Sint-Pieters:

U neemt tramlijn n°1 die richting 'Wondelgem Industrieweg' rijdt. U stapt af bij de halte 'Gravensteen' en dan volgt u vanaf hier de richtingaanwijzer van 'Hotel Harmony'. Dit traject duurt ongeveer 20 minuten.

Map route Hotel Harmony